arrow_drop_up arrow_drop_down

AANBOD

Coaching, consulten, workshops

Coaching, consulten en workshops helpen je groeien

Of je nu gaat voor persoonlijke coaching, een enkel consult of een workshop waar je meteen doelgericht aan je vraagstuk gaat werken, ik help je die eerste stap van verandering in te zetten en gefocust te blijven opdat je de meest optimale resultaten kunt behalen. 

Online leeromgeving

Groeien op jouw voorwaarden

Autodidact? Geen zin in een  file en je wilt je waardevolle tijd efficiënter besteden? Leren in je eigen tempo en op de momenten dat het jou past?


Werk aan je persoonlijke waardeontwikkeling in de online leeromgeving.

Inspiratiemails

Gun jezelf FOOD FOR THE HEART AND MIND

Een gratis abonnement op dagelijkse of wekelijkse inspiratiemails. Goede, uitgebalanceerde voeding (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) heb je nodig om de beste keuzes te kunnen maken die je persoonlijk, professioneel en zakelijk leven helpen optimaliseren.

Boek Inspirerend werkgeverschap

Wil je als werkgever in de voorhoede van de nieuwe economie lopen? Laat je dan inspireren door de boeiende verhalen en ervaringen van succesvolle ondernemers/werkgevers.

Lezingen

Interessante lezingen maken je bewust waar je staat

Je met je eigen zaakjes (persoonlijk) bemoeien of je met je eigen zaak (zakelijk) bemoeien, beide delen een krachtige basis vanwaaruit grote ontwikkelingen mogelijk zijn. De impact die je dan maakt, daar heb je misschien nog niet van durven dromen.

MAG IK JE EEN PAAR TIPS GEVEN?

Tip 1: abonneer je op de  Food for the heart and mind-inspiratiemails, ze helpen je verder.

Tip 2: bestel het boek INSPIREREND WERKGEVERSCHAP. Laat je inspireren door de business- en levenslessen van anderen en geef inspiratie door.

ONTDEKKEN

COACHING

PROEVEN

WORKSHOPS

ONTWIKKELEN

TRAINING

VERBINDEN

INSPIRATIE

Cookies erbij?