Focus op wie jij bent
arrow_drop_up arrow_drop_down

Oud:

ratio- en geldgedreven zakendoen

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Ratio- en geldgedreven zakendoen

Lange tijd lag de focus op de ontwikkeling van het verstand, de ratio. De ontwikkeling van de gevoelige en creatieve kant bleef daardoor achter. Business draaide vooral om resultaten in harde cijfers en gericht op geldelijk gewin. Het geheim van de smid werd angstvallig bewaard.

Nu:
hartgedreven zakendoen groeit

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Hartgedreven zakendoen groeit

De behoefte aan de ontwikkeling van de emotionele en creërende kwaliteiten groeit. Zingeving wordt steeds belangrijker. Zakendoen ontwikkelt zich tot een human-to-human business. Men zoekt naar verbinding en samenwerking en geheimen delen is geen probleem.

Straks:

hoofd en hart in harmonie

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Hoofd en hart in harmonie

Concurrentie bestaat niet meer, er is alleen nog voorkeur. Er is volle bewustzijn met betrekking tot 'wat je uitzendt, ontvang je ook'. Actief en op een natuurlijke manier gedreven zoeken we naar manieren om elkaar te versterken. Immers, wordt de ander beter of sterker, worden wij het ook.

JIJ BENT JE BUSINESS

Je business is niet alleen je passie, maar ook je vervoermiddel waarmee je de wereld een beetje mooier maakt


Je bent niet voor niets een visionair

Je bent een kenniswerker, coach, trainer, healer, therapeut, spreker, motivator of inspirator. Of anderszins een ondernemer of ondernemend iemand die anderen blij, beter, mooier of gezonder wil maken. Je hanteert een holistische kijk op het leven.


 Je voelt je geroepen om je ervaringen, talenten en gaven te delen. Om je klant het beste te kunnen bieden, heb je het beste van jezelf nodig. Je weet dat je nog meer uit jezelf kunt halen en staat open voor ontwikkeling.


Wil je trouw blijven aan jezelf in het zakendoen?
Je merkt dat je moe wordt van al die aanbieders die roepen dat hun weg dé weg is. Je hebt er al te veel gevolgd en bent er te weinig mee opgeschoten. Grote kans dat je ze bent gaan volgen vanuit rationele overwegingen.


Wil je je bedrijf neerzetten als een uitdrukking van wie jij bent?

Ondernemen is een van de manieren om expressie te geven aan je persoonlijke zingeving. Is dat de diepere motivatie waarom je jouw bedrijf bent gestart, dan zijn er dagelijks afleidingen waar je mee hebt te dealen.


Kan je nog hulp gebruiken bij het congruent inrichten en vormgeven van je bedrijf?

Zie je door de bomen het bos niet meer en kan je daardoor maar moeilijk beslissen welke strategieën het beste voor jou zouden kunnen werken, dan is de verbinding met je essentie ernstig genoeg verstoord.


Heb je hulp nodig bij het bepalen van wat congruent is en wat niet?

Om congruentie in de dagelijkse gang van zaken te krijgen, is het nodig dat je je authentieke filter legt op elk beslis-, keuze- en actiemoment.


Wil je weten welke taal jou het beste dient?

Bewust worden van wat je zegt en hoe je het tegen jezelf zegt is een essentiële eerste stap. Dan in kaart brengen wat je tegen anderen zegt en hoe, is de volgende stap. Daarmee ben je in staat om een taal te ontwikkelen die je echt verder brengt. En daarmee ook jouw klanten die je wilt inspireren en laten groeien.

Have the courage to follow your heart and intention.

They somehow know what you truly want to become.

Steve Jobs

KUN JE NOG  INSPIRATIE GEBRUIKEN?

Jouw onderwerp bespreken

Aan inspiratie geen gebrek

Wat anderen zeggen

Scherpe analyses en een ongebruikelijke invalshoek

Met haar bijzondere, mensgerichte benadering is zij in staat nieuw licht te werpen op de wijze waarop ondernemers en managers zich manifesteren en presteren. Door een nieuw blikveld heb ik keuzes gemaakt die ik daarvoor niet voor mogelijk hield. Maar de uitkomst is dat ik succesvoller ben dan ooit tevoren zonder dat dat de doelstelling was. Uitzonderlijk!

Tony Vingerhoets - blogger/fotograaf EOSzine

Noemt het beestje bij de naam altijd zodanig dat het goed binnenkomt

De manier waarop ze vragen stelt, de opdrachten die ze geeft en de rust en doortastendheid waarmee ze werkt is buitengewoon prettig. Ze schroomt er niet voor het beestje bij de naam te noemen en weet dat altijd zodanig te verwoorden dat het goed binnenkomt. Dankjewel Emmy, ik geniet nog dagelijks van het resultaat.

Tjark van Dijk - 

eigenaar Tildesign BV en mede-eigenaar TASK BV

Concrete handvatten, heldere communicatie en warme wijsheid

Concrete handvatten tijdens een effectief onderhoud, vormgegeven in heldere communicatie, dat is volgens mij de kracht van Emmy’s aanpak. Emmy legt ware wijsheid in warme woorden, waarmee je met een onbezwaard gemoed aan je uitdagingen begint. 

Björn Legius - communicatiespecialist

Het is omdat ik Emmy persoonlijk zeer hoog heb zitten, waardoor ik over mijn angst voor pitchen heen ben gekomen.

Door haar warme aandacht leidt ze iedere deelnemer naar de juiste pitch vanuit het hart. Dank je Emmy, topworkshop!

Ginny Krijgsman - GK Coaching

Emmy kan mij, als denker, meer laten voelen. Met haar hulp heb ik mijn grenzen kunnen verleggen, heb ik stappen genomen waar ik eerder moeite mee had.

Emmy is als coach een aanrader voor iedereen die moeite heeft met de zoektocht naar zijn gevoel!

Yoke van Lent - Yergo

In een aantal coachinggesprekken met Emmy ben ik meer tot de kern gekomen waar het bij mij en mijn bedrijf om draait.

Emmy is een warme vrouw die duidelijk kan duiden waar jij meer in essentie naar toe kan gaan en dat in het dagelijks leven/bedrijf kan toepassen. Ik raad Emmy van harte aan bij een ieder die vastloopt en voor sparmomenten om weer te komen waar het om draait: bij jezelf en je bedrijf in volle authenciteit.

Josefien Zuiderveen - Nova Fire

Cookies erbij?