arrow_drop_up arrow_drop_down

MASTERPLAN

(een project van newCooperation)

MASTERPLAN

een gezonde, bewuste en duurzame community/resort


  • Is je eigen leven, je welzijn en je geluk je lief en is het leven, het welzijn en het geluk van je dierbaren, je omgeving en ook letterlijk je huisdieren je lief?
  • Wil jij graag een wezenlijke bijdrage leveren aan iets opbouwends, wil je, samen met anderen hoop en geluk creëren en daaraan bijdragen voor de toekomst?
  • Stelt het je gerust als jouw bijdrage ook wordt gewaardeerd met een geschenk dat je ervoor terug krijgt waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt? Wat ook gelijk weer bijdraagt aan jouw welzijn, dus dat je tegelijkertijd investeert in het welzijn van anderen, de omgeving en de toekomst(ige generaties) EN in je EIGEN welzijn, voorspoed en geluk
  • Wil jij ons op deze manier supporten? Mensen helpen hun EIGEN stem (terug) te vinden, ze (weer) met hun eigen kracht te verbinden…

Ik heb al heel lang geleden mijn vervulling gevonden in mijn leven en dat is wat ik leef, wie ik ben, wat ik doe. Dat maakt mij gelukkig, daarin BEN ik gelukkig en inherent daaraan is geluk met anderen delen. Hen helpen hun eigen geluk in zichzelf te vinden. Dit kan alleen door (weer) verbinding te krijgen met je ware, intrinsieke, hele (en gezonde) zelf.


Voor de mensen die de hoop hebben verloren, dit is (nog steeds) mogelijk en dat is precies wat ik doe: mensen bewustzijn brengen van dat het goed is om goed voor zichzelf te zorgen. Dat dat bevorderlijk is en de énige manier om ook voor anderen het beste te gunnen en creëren. Ben goed voor jezelf! Dan ben je in je kracht. Dan kom je bij je talenten, gun jezelf het beste. Alleen dan kun je ook het beste (van jezelf) voor anderen betekenen. Ben hier bewust van.


Samen met Melody ben ik bezig met ons masterplan uiteen zetten, uitwerken, opbouwen en laten groeien. Dit heeft alles te maken met wat ik hierboven benoem. Het uiteindelijke doel is het creëren van een resort/community die duurzaam is en waar alles op een basis van gezondheid en bewustzijn is opgebouwd. Zelfvoorzienend, duurzame architectuur en zonne – en windenergie, eigen gewassen verbouwen op een biologische manier.


Op dit resort komt een campus met Multidisciplinaire Academy waar ook de basis van een gezonde, bewuste en duurzame levensstijl de rode draad heeft. Dit is geen illusie of utopie, het is mogelijk en wij zijn er al mee bezig. Het enige is dat de juiste omstandigheden en de juiste omgeving hiervoor gecreëerd/opgebouwd moet worden. Ook dit begint verder bij het bewustzijn hierover brengen bij anderen en de beweging komt op gang. We hebben alle kennis, expertise en ervaring in huis, dus daar schort het geenszins aan.


We hebben nu alleen de middelen en met name een steuntje in de rug (een injectie) nodig om dit te bewerkstelligen. Een beginkapitaal, opdat we hier - zonder tijd te verliezen, zonder vertraging en zonder zorgen van te weinig vermogen om hiermee door te kunnen pakken - verder kunnen. We zijn namelijk al heel ver.


Van de opbrengsten starten we een marketingcampagne om dit alles in korte tijd meer en internationaal onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd hierin voorlichting te geven en mensen concrete handvatten mee te geven die ze kunnen gebruiken om in hun dagelijks leven meer rust, vervulling, geluk en gezondheid te bewerkstelligen. Door middel van onze Visionary Speakers Events (www.visionaryspeakersevents.com), het creëren van inspirerende video’s waarin we mensen tips en tools meegeven om die vervulling in hun leven te creëren, het bekostigen van onze evenementen (huur van ruimtes etc.) en alle administratieve zaken en afwikkelingen die nodig zijn om te regelen om onze business neer te zetten. Verder hebben we een pand op het oog waar we het begin van dit alles willen realiseren, ons hoofdkantoor willen vestigen en vanwaaruit we de Multidisciplinaire Academy willen starten. Hiervoor zijn verbouwingskosten die we via deze weg ook graag willen dekken. 


Help jij ons dit alles te realiseren?


Bezoek ook www.newcooperation.com, www.coreabundantlifestyle.com, http://vitallifeconnection.com, www.wellness4us.nl en www.feeling.one, want dit alles - al deze websites en wat daarachter ligt - maakt onderdeel uit van het overkoepelende geheel en dus het masterplan! Dan heb je een vrij goede indruk van wat we doen en wat het inhoudt, hoewel dit enkel nog een weergave is.


Oké, so what’s in it for you als jij je support verleent/bijdrage biedt?

Zoals ik hierboven heb beloofd,heb jij er zelf direct ook baat bij. Je kan bij ons allerlei opleidingen, cursussen, workshops, intensives en retreats volgen. Dit wordt allemaal op verschillende niveaus aangeboden:

• basis

• extended

• VIP


Er kan ingeschreven worden op een basisevent dat vervolgens door bijbetaling kan worden geüpgraded naar een extended of VIP-ticket (bijvoorbeeld met een behandeling of product). Het aantal extended en VIP-tickets op een event is beperkt. VIP’s krijgen de beste plaatsen, extra waarde en aanbod en kunnen deelnemen aan extra onderdelen. De extended tickets zitten tussen de basis en VIP in. 


De extra waarde van VIP tickets kan ook worden betaald met VIP points.  Iedere VIP point vertegenwoordigt een waarde van 1 euro. Als de meerprijs van een VIP-ticket bijvoorbeeld 500 euro is dan kunnen daarvoor ook 500 VIP points ingeleverd worden. VIP points kunnen worden verkregen door een investering te doen in newCooperation in de vorm van een donatie. Door bijvoorbeeld 50 euro te doneren, worden 50 VIP points verkregen. Deze zijn onbeperkt geldig en kunnen later worden verzilverd op een van onze events. VIP points zijn niet inwisselbaar voor geld of in combinatie met speciale aanbiedingen. 


Iedere donatie is welkom, ongeacht de grootte van het bedrag!


Mocht je op welke andere manier dan ook graag je bijdrage leveren, ons willen supporten in deze missie, dan is dat natuurlijk ook van harte welkom. Kun je zelf iets, heb je een talent dat ons helpt dit neer te zetten of heb je tips, suggesties, ken je anderen die hier affiniteit mee hebben in welk opzicht dan ook en resoneert dat met onze kernboodschap en onze kernwaarden? Let us know!


Bij voorbaat hartelijk dank!

Ruud


Wil je een steentje bijdragen?

Elke steun, financieel of anderszins, is welkom. Je krijgt er iets waardevols voor terug!

Cookies erbij?