arrow_drop_up arrow_drop_down


Heb je je weleens de vraag gesteld "Wie ben ik?". Ik was nog jong toen ik me afvroeg of ik hier op aarde thuishoorde en of ik überhaupt wel mens was. Op m'n dertiende dook ik de bibliotheek in en las alle psychologieboeken die ik kon vinden. Decennia bestudeerde ik de mens. Het gaf me het contrast dat ik nodig had om mezelf te definiëren. Op mijn zestiende stelde ik mezelf voor de keus: stap ik uit het leven of kies ik definitief vóór het leven? Ik koos voor het laatste, maar het koste me nog jaren elke dag extra energie en strijd, want eigenlijk wilde ik het nog steeds niet echt, leven, als mens. 


Ik was ervan overtuigd dat ik hier moest zijn om een reden, vastbesloten zou ik uitvinden waarom. En aangezien ik er nu toch was en het ernaar uitzag dat ik nog wel even op deze aardkloot zou rondlopen, besloot ik er  het beste van te maken. Ik had een superkleine comfortzone en ging uitdagingen aan ver daarbuiten. Op het podium staan als zangeres, terwijl ik mensenschuw was. Een goed salaris opgeven zonder uitzicht op een vervangend inkomen, omdat ik geen heil zag in blijven, noch voor mij noch voor het bedrijf. Van een vrij en onafhankelijk leven naar een gebonden leven met een partner die allergisch was voor onzekerheden en spontane acties. Van een progressieve omgeving naar een beperkende, traditionele en benauwende omgeving. Elke keuze vanuit de overtuiging dat ik ervan had te leren en mij misschien het antwoord gaf op de vraag "waarom ben ik hier". Bij elke keuze nam ik de volledige verantwoordelijk voor de consequenties, de positieve en de negatieve.Uiteindelijk hebben de intense ervaringen en lessen op mijn pad ertoe geleid het beste van mezelf te willen delen met ondernemers die de basis van hun bedrijf willen (her)definiëren naar wie zij in essentie zijn. Ondernemers die handvatten zoeken voor een congruente, pragmatische vertaalslag naar de dagelijkse praktijk, opdat zij op hun beurt het beste van zichzelf kunnen doorgeven.


 Jij bent je business, bloei jij, dan bloeit jouw business en wordt de wereld een beetje mooier.  VERBETER DE WERELD, BEGIN BIJ JEZELF 

Het is mijn levensmotto. Het beste van mezelf delen om jou te inspireren hetzelfde te doen, daar kan de wereld alleen maar beter van worden.

Mijn focus ligt specifiek op de verbinding met de essentie van wie jij bent en op jou leren congruent keuzes te maken. Dat is in mijn optiek de meest belangrijke vaardigheid die er is. De kwaliteit van je zakelijk en je privé leven hangt immers af van de keuzes die je maakt. Elke dag maak je tig keuzes, van ienie mini tot impactvolle. Dan kun je maar beter weten hoe je tot de beste keuzes kunt komen, zonder stress. Een andere motto van mij is 'bemoei je met je eigen zaak'. Omdat ik erin geloof dat alles daarom draait. Jij bent je business.  Zorg je goed voor jezelf, dan kan je ook goed voor anderen zorgen.


Transformaties ontstaan door perceptieverschuiving. Door de jaren heen creëer je ingesleten gedachtepaden. Mettertijd sta Je er gewoonweg niet bij stil dat daarbuiten ook nog wat is. Je denken is een soort woon-werkverkeer geworden. De avontuurlijke nieuwsgierigheid op je reis is verdwenen. Ik help je het veld buiten de gebaande paden weer te zien, de wereld waarin alles mogelijk is zoals je de wereld bezag toen je nog klein was.

Als bloesemtherapeut heb ik prachtige en soms zelfs magische resultaten bereikt. Hoewel dankbaar hiervoor, werd het gevoel steeds sterker dat ik liever zag dat iemand zichzelf kon helpen. En daar wilde ik wel een aanjager in zijn, dus bewoog ik van therapie naar coaching. Hoe meer ik met innerlijk leiderschap aan de gang ging, hoe duidelijker het werd dat daar mijn focus hoorde te liggen. bloesemtherapie


Door de therapeutenopleiding ervoer ik hoe relatief snel ik van een hoofdmens kon transformeren in een gevoelsmens. En nu heb ik ook nog de weg naar het midden gevonden, naar de balans. En dat is een prachtig geschenk dat ik ook jou gun.

Benieuwd naar mijn visie op wat jou bezighoudt?

Je bent altijd van harte welkom, maar je moet wel openstaan voor mijn stijl. Ik ben graag duidelijk, direct, confronterend, maar altijd positief motiverend en liefdevol. Laat het even weten als je me wilt spreken, ik doe dan een voorstel voor een contactmoment (20 minuten). Bedenk ondertussen over welke vraag of kwestie je wilt sparren.

VISIE

Ik zie een samenleving waarin hoofd, hart en intuïtie continu met elkaar communiceren om in elke situatie en bij elke keuze tot een uitgebalanceerd resultaat te komen.

MISSIE

Mensen inspireren keuzes te maken die hen het beste dienen in lijn met hun visie, missie en passie.

DOELGROEP

Ondernemers die meer rendement uit hun persoonlijke leiderschap willen halen en inspiratie willen doorgeven.

DOEL

Zelfkennis vergroten, inzichten verdiepen en zelfregie verstevigen voor een maximaal resultaat.

Het heeft bij mij wonderen gedaan. Vooral de ervaring om met je hart te denken.

Marili Willemse

De manier waarop ze vragen stelt, de opdrachten die ze geeft en de rust en doortastendheid waarmee ze werkt is buitengewoon prettig.

Tjark van Dijk - Tildesign BV

Door een nieuw blikveld heb ik keuzes gemaakt die ik daarvoor niet voor mogelijk hield. Maar de uitkomst is dat ik succesvoller ben dan ooit tevoren zonder dat dat de doelstelling was. Uitzonderlijk!

Tony Vingerhoets - EOSzine

Bemoei je met je eigen zaak.

Als iedereen dat doet, dan gaat het een stuk beter met de wereld.


Cookies erbij?