arrow_drop_up arrow_drop_down


Heb je je weleens afgevraagd "Wie ben ik?". Ik was nog jong toen ik me afvroeg of ik hier op aarde thuishoorde en of ik überhaupt wel mens was. Op m'n dertiende dook ik de bibliotheek in en las alle psychologieboeken die ik kon vinden. Decennia bestudeerde ik de mens. Het gaf me het contrast dat ik nodig had om mezelf te definiëren. Op mijn zestiende stelde ik mezelf voor de keus: stap ik uit het leven of kies ik definitief vóór het leven? Ik koos voor het laatste, maar het koste me nog vele jaren elke dag extra energie en innerlijke strijd, want eigenlijk wilde ik het nog steeds niet echt, leven, als mens. 

Ik was ervan overtuigd dat ik hier moest zijn om een reden, vastbesloten zou ik uitvinden waarom. En aangezien ik er nu toch was en het ernaar uitzag dat ik nog wel even op deze aardkloot zou rondlopen, besloot ik er het beste van te maken. Ik had een hele kleine comfortzone (ter grootte van mijn bed), maar ging uitdagingen aan ver daarbuiten. Op het podium staan als zangeres, terwijl ik mensenschuw was. Een prima salaris opgeven zonder uitzicht op een vervangend inkomen, omdat ik geen heil zag in blijven, noch voor mij noch voor het bedrijf. Van een vrij en onafhankelijk leven naar een gebonden leven met een partner die allergisch was voor onzekerheden en spontane acties. Van een progressieve omgeving naar een beperkende, traditionele en benauwende omgeving. Elke keuze vanuit de overtuiging dat ik ervan had te leren en mij misschien het antwoord gaf op de vraag "waarom ben ik hier". Bij elke keuze nam ik de volledige verantwoordelijk voor de consequenties, de positieve en de negatieve.
Uiteindelijk hebben de best intense ervaringen en lessen op mijn pad ertoe geleid het beste van mezelf te willen delen met ondernemers die de basis van hun bedrijf willen (her)definiëren naar wie zij in essentie zijn. Ondernemers die handvatten zoeken voor een congruente, pragmatische vertaalslag naar de dagelijkse praktijk, opdat zij op hun beurt het beste van zichzelf kunnen doorgeven.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Het is mijn levensmotto. Het beste van mezelf delen om jou te inspireren hetzelfde te doen, daar kan de wereld alleen maar beter van worden. 


Inspiratie is er om door te geven

Mijn aandacht gaat specifiek uit naar de verbinding met de essentie van wie jij bent en naar jou leren congruent keuzes te maken. Dat is in mijn optiek de meest belangrijke vaardigheid die er is. De kwaliteit van je zakelijk en je privé leven hangt immers af van de keuzes die je maakt. Elke dag maak je tig keuzes, van ieniemini tot impactvolle. Dan kun je maar beter weten hoe je tot de beste keuzes kunt komen, zonder stress. 

Bemoei je met je eigen zaak, een goeie zaak!

Ik geloof erin dat alles daarom draait. Jij bent je business. Jouw energie bepaalt de kwaliteit en de uitstraling. Zorg goed voor jezelf, dan kan je ook van grote betekenis zijn.

Transformaties ontstaan door perceptieverschuiving

Door de jaren heen creëer je ingesleten gedachtepaden. Mettertijd sta je er gewoonweg niet bij stil dat daarbuiten ook nog wat is. Je denken is een soort woon-werkverkeer geworden. De avontuurlijke nieuwsgierigheid op je reis is verdwenen. Ik help je het veld buiten de gebaande paden weer te zien, de wereld waarin alles mogelijk is zoals je de wereld bezag toen je nog klein was.

Als alternatief therapeut heb ik prachtige en soms zelfs magische resultaten bereikt. En daar ben ik dankbaar voor, maar ik zag liever dat iemand zichzelf kon helpen. En daar wilde ik wel een aanjager in zijn, dus bewoog ik van therapie naar coaching.


Hoe meer ik met innerlijke leiderschap aan de gang ging, hoe duidelijker het werd dat daar mijn focus hoorde te liggen. bloesemtherapie

Door de therapeutenopleiding ervoer ik hoe relatief snel ik van een hoofdmens kon transformeren naar een gevoelsmens. En nu heb ik ook nog de weg naar het midden gevonden, naar de balans. Weten hoe je daar komt, dat is een prachtig geschenk dat ik graag aan jou doorgeef.

Een ander blikveld nodig?

Je bent van harte welkom. Ik ben er voor je als sparringpartner, als jouw spiegel. Sta je stevig genoeg voor mijn directe, confronterende, maar altijd positief motiverende, liefdevolle communicatiestijl?


Kijk in de spiegel met een open mind en de bereidheid om te leren. Je krijgt misschien niet terug wat je in gedachten had, maar wat je krijgt is altijd waardevol. Gegarandeerd.

VISIE

Ik zie een samenleving waarin hoofd, hart en intuïtie continu met elkaar communiceren om in elke situatie en bij elke keuze tot een uitgebalanceerd resultaat te komen.

MISSIE

Mensen inspireren keuzes te maken die hen het beste dienen in lijn met hun visie, missie en passie.

DOELGROEP

Ondernemers en andere ondernemende mensen  die meer rendement uit hun potentieel willen halen en blij worden van inspiratie doorgeven.

DOEL

Zelfkennis vergroten, inzichten verdiepen en zelfregie verstevigen voor een maximaal resultaat.

Het heeft bij mij wonderen gedaan. Vooral de ervaring om met je hart te denken.

Marili Willemse -

Remedial Teacher

De manier waarop ze vragen stelt, de opdrachten die ze geeft en de rust en doortastendheid waarmee ze werkt is buitengewoon prettig.

Tjark van Dijk - Tildesign BV

Door een nieuw blikveld heb ik keuzes gemaakt die ik daarvoor niet voor mogelijk hield. Maar de uitkomst is dat ik succesvoller ben dan ooit tevoren zonder dat dat de doelstelling was. Uitzonderlijk!

Tony Vingerhoets - EOSzine

Bemoei je met je eigen zaak.

Als iedereen dat doet, dan gaat het een stuk beter met de wereld.


Cookies erbij?